torstai 18. syyskuuta 2014

Aloitus

Moikka vaan!

Elikkäs olen 27.9 18v. täyttävä ravintola-alan opiskelija Iisalmesta. Tarkoitus on lähteä suorittamaan top-jaksoa Turkin Alanyaan. Päivittelen blogia aina kunhan vain saan materiaalia ja internet yhteyden käyttööni. Matka starttaa ensi tiistaina Kuopio-Helsinki-Istanbul-Antalya-Alanya rundilla!

Näkymisiin ;)

◇Janika◇


1 kommentti:

  1. Hei Janika! Hienoa että pidät blogia ja olet lähtenyt rohkeasti ulkomaille työssäoppimaan! Olisi mahtavaa jos mainitset oppilaitoksen jossa opiskelet, sekä tutkinnon miksi valmistut, kerrot vähän mitä työssäoppiminen ulkomailla vaatii, sinne lähteminen ja millaista opiskelu on ollut ja miksi halusit lähteä ulkomaille, kannustiko joku tai oliko paikka tuttu entuudestaan. Onko ollut koti-ikävää jne. Voisit vaikka vertailla ravintola-alaa kotimaassa ja siellä Turkissa, eroja toimintatavoissa ja kulttuurissa. Tällaisia asioita olisi tosi kivaa kuulla! Tsemppiä sinne kovasti!
    Minulle voit myös laittaa sähköpostilla viestiä silloin kun sinulta on tullut blogiin päivityksiä, niin jaan niitä mielellään myös koulun Facebook-seinällä! Erityisesti kuvia ravintolasta, annoksia ja muutenkin sinun työhön liittyviä kuvia ja pieniä selostuksia niistä!
    kiitos jo etukäteen ja mahtavaa työssäoppimista sinne! yst.terv. Rauni Ylä-Savon ammattiopiston markkinoinninsta, rauni.juutinen(at)ysao.fi

    VastaaPoista