keskiviikko 22. lokakuuta 2014

monday and tuesday (freeday)

Juu elikkäs maanantaina tein suomen suppilovahveroista sienikastiketta sekä Kanaa sienikastikkeella. Töiden jälkeen suuntasin salille ja tiistaina olikin jo sitten vapaapäivä!
Aamulenkin jälkeen lähdin Selmanin kanssa aamiaiselle Kalelle ja sieltä lähdettiinkin sitten käymään dimcaylla(bensa meinas moposta loppua, mutta onneks älyttiin kääntyä takasin hyvissä ajoin:D) Dimcayn löysi joku mies 15 vuotta sitten eli se on aika uusi nähtävyys. Sitten opetin Selmania tekemään täytekakun (voitte vaan kuvitella millasta on ehtiä tarvikkeita täältä...) kermavaahtokin tehtiin pussijauhoista kun ei löydetty ainakaan mistään marketeista valmista ja täällä ne on tosi hintavia jos sattuu löytämään. Ruokakermakin on lähemmäs 20tl (1l) eli saman hintaista kuin Suomessa. Paikallisille siis hyvin kallista.
Kakkuvuokaakaan ei löydetty mutta sain paistettua sen piirakkavuokassa:D kakun tasoittajakin tehtiin pahvista ja voin kyllä kertoo että mielikuvitusta tuon kakun teossa kyllä tarvittiin kun ei täällä oo minkäänlaisia välineitä:')
Sitten tehtiin hyvää ruokaa ja illanpäätteeksi mentiin kuuntelemaan livemusaa Eve ravintolaan. Mukava päivä takana jälleen kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti