sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Saturday is always sunnyday

Joo eli töissä pääsin vihdoin katselee ja oppimaan kastikkeiden valmistusta. Ünsüle eli siis Cafen pääkokki opetti mitenkä tehdään todella hyvä hapanimeläkastike ja grillauskastike kanalle! Samalla tuli myös opittua mistä lihasta/lihanosasta tehdään ottoman, varraskebab ja pihvilihat. Pientä huvitusta aiheutti kun Ünsüle käski minun heittää mantaromelettia pannulla (arvatkaas kahesti kuka ei oo ikinä heitelly mitään lettuja tai munakkaita paistinpannulla);D Sen verran vielä, että valkosipulia ja herkkusieniä cafe maissa käytetään erityisen paljon.
Tuli myös maistettua Ünsülen spesiaalia eli uppopaistettuja kasviksia, jossa päällä on jogurttitahnaa ja tulista chilistä ja bulbiberista tehtyä kastiketta (siihen kylkeen vielä leipää niin vie kielen mennessään;)) Tuttujakin näkyi Cafessa tänään Iisalmesta. Ps. Huttusen Jaana terveiset tuli perille!:)
  nyt innolla oottamaan mitä uutta on luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti