sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Safkaa Janikan tyyliin part.2

Sitten tuli myös testattua kaalilaatikkoa vähän erilaisella twistillä😉:

Kaalilaatikko A'la Janika (ripaus turkkilaista tulta)😜

1 1/2 dl puuroriisiä
4dl vettä
1/2tl suolaa
1kg kaalia
1rkl pekmeziä (siirappikin käy)
400g naudanjauhelihaa
2 sipulia
1rkl pul biberiä (chilirouhekkin käy)
1tl suolaa
1tl meiramia
1/2tl mustapippuria
ripaus cayennerpippuria
4dl lihalientä

1. Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

2. Ruskista jauheliha ja sipuli ja mausta.

3. Hauduta kaali padassa 5-10min, kunnes se on pehmeää. Lisää pekmez.

4. Sekoita ainekset keskenään ja lisää lihaliemi. Lopuksi paista 200asteessa n.1h. NAUTI❤

PS. Pekmezistä sen verran, että se on turkkilaista rypälesiirappia jota yleensä käytetään simittejä tehdessä, mutta itse tykkään korvata sillä siirapin monessa ohjeessa😉!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti